Småsaker

Jag trodde inte att jag skulle blir så irriterad över småsaker nuförtiden, men tydligen! Ett paket som jag har beställt och betalat verkar ha försvunnit i tomma intet. Jag kan inte få hjälp från företaget som skickat paketet förrän det har gått en månad(!). Kanske, kanske kan speditionsföretaget hjälpa mig. Paketutlämningsstället kan definitivt inte hjälpa till. Blä, om de inte ordnar upp detta åt mig kommer jag att outa hela bunten, så det så.

Som sjukskriven har man inte lass med pengar att spendera och när man beslutar sig för att ändå göra ett inköp, så vill man gärna få sina varor. Och slippa känna sig blåst.

Tur att vädret verkar bli bättre i alla fall. 😉

Uppdatering: Nu behöver jag inte vara grinig längre, för på något vis hade mitt försnillade paket kommit tillrätta när jag gick förbi utlämningen i eftermiddags.
Och det verkar även som om stället där jag tränar kanske nu ska lyckas få in mitt sjukintyg i sitt system, så att jag ska få medlemsavgiften tillbaka för den månad då jag låg på sjukhus. Först verkade det som om de tappat bort även den andra kopian av sjukintyget som jag lämnade in, men den dök alltså (också) upp idag. Min turdag?

Annonser

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: