Eftermiddagstid

Det känns väldigt skönt att arbeta halvtid, man får akta sig så man inte vänjer sig för mycket! När alla andra har halva dagen kvar på jobbet, då kan jag gå hem. Och göra vad jag vill. Aldrig har jag haft så mycket tid till mitt förfogande! Vissa dagar går jag till gymmet och tränar. Andra dagar går jag bara hem, tar en kopp kaffe och läser tidningen. Och vissa dagar träffar jag någon kompis som har semester eller kan slita sig loss ändå.

De senaste dagarna har jag kommit igång med projekt ”fotovägg”. Jag har ganska länge velat ha en vägg i min bostad där jag kan samla bilder på katterna (vad annars?) och andra fina saker som jag har fått eller köpt. Nu är väggen helt klart på gång. Se bilden.

Av bilden framgår också behovet av att skyla våra nakna lägenhetsväggar på något sätt. Och borde inte den där glödlampan i taket också ha en typ kjol över sig?

Att boa in sig i vår nya lägenhet går långsam, långsamt. Men vi har ju inte bråttom, det är grejen. Och hur vi lyckades flytta alltihop när jag var som sjukast, det fattar jag fortfarande inte. Något slags sinnesnärvaro måste jag ändå ha haft, eftersom jag hyrde in en flyttfirma samt städning av den gamla lägenheten. Ändå åkte jag tillbaka för att ”städa ur det värsta” ur den gamla lägenheten, den där dagen i påskas då det var snöstorm i Stockholmsområdet. Det gjorde så himla ont i nacken.

Minns en annan gång när jag flyttade. Då bar jag SAMTLIGA flyttlådor ENSAM. Helt otroligt.

Annonser

5 comments so far

 1. Tomas on

  Kul att mitt tryck fått ram och plats 🙂

 2. anna-stina on

  Ja, det blev ju stiligt 🙂

 3. Jojo on

  Åh vad snyggt, jag vill också göra en fotovägg!

 4. anna-stina on

  Ja, ni har ju många snygga foton att välja mellan! 🙂

 5. Mamma on

  Det ser ju riktigt fint ut 🙂

  Mamma


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: