Så är livet nu

Det var längesedan jag skrev på den här bloggen. Det har hänt mycket i mitt liv och såhär fyra år senare är det inte längre tankarna på hjärntumören som dominerar vårdagarna.

I januari fick jag och min man en fråga om en liten flicka. På min 40-årsdag tackade vi ja till henne. I februari reste vi ner till Nigeria för att träffa henne. I mars kom vi hem med vår dotter! Hon är 5 år gammal och en mycket speciell person. Nu är vi en barnfamilj, något jag länge hoppades att vi skulle bli, men inte på riktigt vågade tro.

Idag bär jag med mig min sjukdom som en värdefull erfarenhet. Ja, man kan nog nästan säga att jag är tacksam för att den öppnade fler dimensioner av livet än dem jag kände till tidigare. Naturligtvis bleknar minnena – minnet av hur det kändes – med tiden, men så är det nog av nödvändighet.

En av ”vinsterna” är att jag är en ganska ”omissnöjd” person. Jag har på många sätt ett väldigt rikt liv, även om jag har precis lika många frustrationer som alla andra. Men på det hela taget går det bara inte att vara missnöjd, jag har så mycket. Hälsan är bland det största man kan förlora och den har jag.

Till hösten är det dags för min nästa röntgenundersökning. Tills dess ska jag ägna mig åt att bli familj med min man, katterna och nyfådda dottern.

Annonser

3 comments so far

  1. stegisgo on

    Åh grattis till er flicka!!Vilken underbar nyhet!Jag har din blogg i min blogg och blev riktigt glad att det kom en liten rapport om livet nu. Håller med dig om att hälsan är den största gåvan men jag kan knorra när det blir för mkt..är fortfarande stresskänslig men den bieffekten tar jag gärna!! Kram på dig

  2. stegisgo on

    Stegisgo är Mia, Fem vikingar är fler än en joddlare..

  3. Charlotta on

    Ett stort grattis till flickan, hon ar mycket sot! Nu har vi nastan jamngamla dottrar, min tjej ar 6 ar gammal. Hur lange sen var det du gjorde din senaste magnetrontgen? Jag gjorde min senaste nov 2010. Kram Charlotta (som ocksa drabbades av hemangioblastom, nov 2008)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: